Saratele de sarbatoare

de ela in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2010 | 8060 vizualizari

 

saratele facute cu formele de la biscuiti

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foi de foietaj din comert,
  • chimen,
  • 1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de sarbatoare:

Se lasa sa se dezghete foile la temperatura camerei si se decupeaza cu formele de biscuiti din aluat.Se ung cu oul batut,se presara chimen deasupra si se dau la cuptor 15minute,pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateute de Craciun