Saratele de sarbatoare

de ela in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2010 | 8501 vizualizari

 

saratele facute cu formele de la biscuiti

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foi de foietaj din comert,
  • chimen,
  • 1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de sarbatoare:

Se lasa sa se dezghete foile la temperatura camerei si se decupeaza cu formele de biscuiti din aluat.Se ung cu oul batut,se presara chimen deasupra si se dau la cuptor 15minute,pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]