Sarlota cu caise

de ianculubita in Prajituri, 1 Aug 2014 | 3450 vizualizari

 

Un desert usor si racoritor!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi de sampanie
  • 500 g caise
  • 400 g iaurt de caise
  • 100 ml sirop de fructe sau suc obisnuit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota cu caise:

Intr-un castron se amesteca iaurtul cu fructele spalate, curatate si taiate marunt;

Se tapeteaza forma cu piscoturi insiropate, se adauga cateva linguri cu iaurt, se acopera cu alt rand de piscoturi si tot asa pana se termina; deasupra se pune o farfurie mica si se da la frigider pana a doua zi, cand se scoate farfuria, se pune deasupra un platou, se rastoarna forma si se lasa cateva minute sa se desprinda.

Se orneaza cu fructe si caramel apoi se serveste.

TIPS-URI

1

la aceasta sarlota nu se adauga nici zahar, nici gelatina cum am vazut in alte retete

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy