Sarmale

de serenyti in Porc, 13 Mar 2013 | 3510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc tocata
  • o cana si jumatate de orez
  • 4 cepe mari
  • o lingurita sare
  • boia
  • secretul gustului
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Taiem  cepele marunt.Carnea se amesteca cu orezul,pe urma punem ceapa si restul ingredientelor.Se amesteca toate si se invelesc in foi de varza.Pe  fund la oala in care vrem sa le fierbem asezam varza taiata marunt si o bota de marar.Pe urma aranjam sarmalele.In apa in care le fierbem adaugam o lingurita de sare.Cand sunt fierte pe jumatate adaugam bulion.

Lasam la foc mic pana sunt bine fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de vita si loboda