Sarmale de post

de dantes in Mancaruri de post, 29 Mar 2018 | 5074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 1 Kg.ghebe
  • 100 g orez
  • 2 cepe
  • 100 g pasta de rosii
  • boia de ardei dulce,cimbru,sare,piper
  • 100 ml.ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post:

Desfacem frunzele de varza si le punem la desarat in apa rece,ghebele daca sunt congelate le puneti si pe ele in apa rece.Tocam ceapa si o punem la calit in ulei,cand este inmuiata adaugam orezul,boiaua,2 linguri de pasta de rosii dizolvate in putina apa,cimbru sare si piper si mai lasam pe foc circa 5 minute.Ghebele le dam prin masina de tocat apoi le amestecam cu compozitia de mai sus,Umplem foile de varza si le asezam intr-o oala apoi adaugam 2 linguri de pasta de rosii si cimbru si apa cat sa le acopere bine si le punem la fiert pe foc mic circa o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Corinuta 1

31.03.2018, 00:42

Ce bune sunt cu ciuperci!

elucubratiiculinare 1

01.04.2018, 08:29

cu ghebe si mai bune

dantes 1

02.04.2018, 17:01

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate