Sarmale in vas roman

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2013 | 11268 vizualizari

 

Imi place sa le fac,dar nu sa le mananc.Eu mananc doar varza de la ele si carnita afumata care o pun in varza .

 

INGREDIENTE

  • 2-3 verze mari
  • 1 kg carne tocata de porc
  • 1 ceasca cu orez
  • 6 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 linguri untura
  • bucatele de carne afumata ,sunca,sorici
  • 300 ml bulion
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in vas roman:

Alegem foile pentru sarmale, le lasam 1/2 ora in apa calduta, sa mai iasa sarea din ele. Restul de varza o tocam marunt.

Taiem ceapa marunt, jumatate din ea o calim impreuna cu orezul, pana se inmoaie un pic si apoi adaugam peste carne, amestecam bine si potrivim de sare si piper. Umplem foile cu carne, formand sarmalele. Varza tocata o amestecam cu restul de ceapa, untura si bulionul. Pregatim vasul roman, il tinem cu apa rece cca 20 minute si apoi asezam sarmalele in el. Se baga la cuptor, nu se preincalzeste cuptorul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

marcela1979 1

01.02.2013, 18:01

ce mi mai plac mai ales asa facute in vas roman.

diana_k 1

02.02.2013, 20:49

madi_marin 1

02.02.2013, 20:49

sunt preferatele mele...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]