Sarmale in vas roman

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2013 | 11448 vizualizari

 

Imi place sa le fac,dar nu sa le mananc.Eu mananc doar varza de la ele si carnita afumata care o pun in varza .

 

INGREDIENTE

  • 2-3 verze mari
  • 1 kg carne tocata de porc
  • 1 ceasca cu orez
  • 6 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 linguri untura
  • bucatele de carne afumata ,sunca,sorici
  • 300 ml bulion
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in vas roman:

Alegem foile pentru sarmale, le lasam 1/2 ora in apa calduta, sa mai iasa sarea din ele. Restul de varza o tocam marunt.

Taiem ceapa marunt, jumatate din ea o calim impreuna cu orezul, pana se inmoaie un pic si apoi adaugam peste carne, amestecam bine si potrivim de sare si piper. Umplem foile cu carne, formand sarmalele. Varza tocata o amestecam cu restul de ceapa, untura si bulionul. Pregatim vasul roman, il tinem cu apa rece cca 20 minute si apoi asezam sarmalele in el. Se baga la cuptor, nu se preincalzeste cuptorul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]