Sarmalute de porc in frunze noi

de mihaelaM in Porc, 20 Iun 2011 | 5933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • frunze de vita(50-60)
  • 1kg carne porc(tocata)
  • 3cepe
  • 1 ceasca orez
  • 2linguri bulion de ardei
  • delikat
  • cimbru
  • busuioc
  • boia dulce
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2cani bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de porc in frunze noi:

Oparim frunzele de vita in apa,apoi le scoatem si le lasam sa se scurga bine.

Intre timp taiem ceapa marunt si o calim.

Punem carnea intr-un vas apoi punem ceapa,orezul spalat bine,cimbrul si restul condimentelor mai putin borsul,apoi cu mana amestecam.

Impachetam carnea in frunze apoi le asezam frumos in cratita in care o sa le fierbem,dar inainte de a le aseza punem frunza de vita pe fundul cratitei.Cand toate sarmalutele au fost pus in cratita acoperim cu frunze ,apoi punem borsul si apa cat sa le acopere si le punem sa fiarba la foc mic.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de porc in frunze noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]