Sarmalute in foi de varza murata-la cuptor

de LUK in Porc, 6 Mai 2012 | 8309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-600gr carne tocata de porc
  • 6-7 bucati costita afumata
  • 3 verze murate de marime medie
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • o ceapa alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de varza murata-la cuptor:

 Ceapa se taie marunt si se amesteca  impreuna cu carnea,sarea si piperul.

Ungem cu ulei un vas de iena sau orice alt vas pe care il veti folosi pentru a fierbe sarmalele.

Luam cate o frunza de varza(o varza o pastram pentru final),ii curatam nervurile mai tari ,punem carnea in mijloc si apoi le impaturam rulindu-le si introducand capetele in interior..aici nu prea stiu sa explic tehnica.

Asezam cate un rand de sarmale apoi punem costita din loc in loc,iarasi un strat de sarmale,costita iar la final acoperim cu varza taiata marunt.Punem apa pana la jumatatea vasului iar apoi acoperim cu o folie de staniol sau cu capac si dam la cuptor pentru 3 ore la foc mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de varza murata-la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne de porc si pasat