Sarmalutele mamei

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 10 Sep 2011 | 4905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g orez
  • 4 cepe
  • 2 linguri faina
  • ulei
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • patrunjel
  • 2 morcovi
  • 3 ardei capia
  • 2 linguri bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalutele mamei:

Punem orezul dupa ce il alegem si il spalam la fiert.Intre timp curatam ceapa si o calim putin in ulei,dupa care adaugam morcovul spalat si dat prin razatoare,faina,bulionul,ardei capia taiati marunt,cimbru,sarea si piperul dupa gust.Le calim putin impreuna si rasturnam peste orezul fiert si scurs de apa.Deasupra adaugam patrunjelul taiat marunt si amestecam.Oparim frunzele de varza si le stoarcem de apa dupa care incepem sa facem sarmalute.Punem in oala apa amestecata cu o lingura de bors cat sa cuprinda sarmalele ca sa iasa nu iasa dulci de la varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalutele mamei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]