Savarine adevarate, cu aluat dospit, asa cum gasiti la cofetarie, dar muuult mai bune. Umplute cu frisca naturala. Din pacate pozele nu sunt foarte reusite. 
Revin cu reteta, acum trebuie sa plec. Va spun doar ca sunt cele mai bune savarine, mult mai bune decat cele cu pesmet. Reteta o gasiti pe net insa eu am luat-o de la Nela (Un dulce aromat).
Pentru coji:
Pentru sirop
Pentru umplut:
Intr-un castron se freaca drojdia cu putin zahar pana se lichefieaza   ,apoi se dilueaza cu 150 ml lapte caldut si cu putina faina ,se lasa sa   creasca .Dupa ce a crescut se adauga peste faina oul si zaharul si se  amesteca cu restul de lapte caldut.La  inceput se amesteca cu lingura pana se omogenizeaza  toate,aduagam  uleiul si incepem sa framantam cu mana.Va iesi o coca  foarte moale pe  care o lasam sa se dospeasca. (Eu va spun ca nu am pus mana pe aluat, am  amestecat cu lingura pana cand aluatul a inceput sa se desprinda de pe  peretii vasului.)
Am lasat aluatul sa creasca o jumatate de ora, apoi fiind destul de  moale, am pus cu lingura in formele unse cu ulei si tapetate cu pesmet.
Am mai lasat vreo 20 de minute, timp in care a mai crescut in forme. Mi-au iesit 12 savarine din aceasta cantitate. Se coc in cuptorul preincalzit pana se rumenesc. Se lasa sa se raceasca apoi se insiropeaza, se taie in doua si se umplu cu frisca.
Pentru sirop, se caramelizeaza zaharul, se toarna apa si se fierbe siropul pana se topeste caramelul, se adauga esenta de rom si se lasa siropul sa se raceasca, dupa care se insiropeaza savarinele.