Scallopini cu jambon si capere

de mihaelar63 in Porc, 13 Mar 2014 | 3034 vizualizari

 

Scalopini este un preparat rapid italienesc. Se foloseste in general carne de vitel sau pui .Eu am avut la dispozitie doar porc .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 200 gr jambon
  • 2 -3 linguri faina alba
  • 2 rosii mici
  • 2 linguri capere
  • 2 catei usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scallopini cu jambon si capere:

Feliati carnea si o bateti usor dar nu foarte subtire . Sarati si piparati.

Taiati jambonul cubulete . Curatati si tocati rosiile si usturoiul .

Feliile de carne se dau prin faina , se scutura de surplus si se prajesc pe ambele parti in ulei incins pana incep sa se rumeneasca .

Scoteti carnea alaturat si in uleiul ramas prajiti cubuletele de jambon .

Adaugati si sotati peste jambon , rosiile , caperele si usturoiul . Stingeti cu vin , sarati si piparati . Lasati sa fiarba cateva minute pana incepe sa se lege ca un sos .

Serviti carne cu sosul deasupra alaturi de garnitura preferata .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scallopini cu jambon si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

13.03.2014, 20:02

Satisfyyourcravings 1

14.03.2014, 09:18

Imi place cum suna!

laura_n 1

14.03.2014, 13:58

foarte misto!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc