Scoici cu paste umplute

de mihaelar63 in Fructe de mare, 27 Feb 2014 | 6394 vizualizari

 

Din timp in tim prepar scoici sau fructe de mare . Ne plac foarte mult sunt delicioase si rapid de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr scoici decorticate congelate
  • 250 gr tortellini cu ricotta
  • 250 sachetini cu spanac
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 tija telina
  • 1 fir mic de praz
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri unt
  • Zeama si coja de lamaie
  • 1 lingurita praf curcuma
  • 2 linguri sos Teryaki
  • 1 /2 lingurita olio e aglio
  • 1/2 lingurita fulgi usturoi
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu paste umplute:

Pastele se fierb 3 min . conform instructiunilor de pe ambalaj.

Legumele se curata se spala si se taie fasii inguste .

Caliti amestecul de legume in uleiul amestecat cu unt topit.

Adaugati putina coaja de lamaie , fulgii de usturoi si scoicile.Sarati.

Lasati sa se patrunda 2 minute, amestecand cu grija .

Adaugati curcuma , sosul Teryaki si condimentul ,, olio e aglio''.

La sfarsit acriti cu zeama de lamaie si serviti cu pastele umplute .

TIPS-URI

1

Daca va place puteti inlocui zeama de lamaie cu 50 ml vin alb pe care-l veti pune in preparat in acelasi timp cu scoicile .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu paste umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Arc de creveti cu orez basmati