Scoici de post

de SENO in Mancaruri de post, 6 Noi 2011 | 6250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga cu paste "scoici"
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • pasta de rosii (eu am avut pasta de rosii si ardei facuta in casa)
  • sare
  • piper macinat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici de post:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei aproximativ 10 minute.

Intre timp se curata si se taie cepele si ardeii si se pun la calit in putin ulei,sare si piper,apoi se pune sosul de rosii (din belsug ) si pastele scurse de apa.

Se amesteca si se dau cateva clocote.

Se serveste ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar