Scoici, surimi, file de peste in sos de vin

de Panacris in Fructe de mare, 28 Oct 2012 | 6088 vizualizari

 

O delicatesa, rapida si savuroasa pe gustul meu! Modeul a fost adaptat dupa reteta Silvyiei, scoici in sos de vin;) Multumesc Silvya ptr reteta>:D

 

INGREDIENTE

  • carne de scoici 200 g,
  • batoane de surimi 200 g,
  • file de peste 200 g,
  • vin alb demisec 250 ml,
  • unt 100 g,
  • capere 3 linguri,
  • sos de soia,
  • usturoi 2 catei,
  • smantana de gatit 200 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici, surimi, file de peste in sos de vin:

Untul se pune la topit intr-un vas Wok, se adauga scoicile si pestele taiat bucatele, cat o inghititura. Se asezoneaza cu sos de soia, usturoi presat si vin alb demisec, lasandu-se la fiert la foc iute cca. 5 minute. Spre final se adauga batoanele de surimi taiate la fel de marunt, caperele si smantana de gatit, se mai lasa la fiert cca. 2 minute, pana se combina gusturile. Se serveste imediat, fierbinte, simplu sau cu garnitura de orez fiert. Sincer mananci si nu te poti opri;) Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici, surimi, file de peste in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fideua cu fructe de mare