Scrumbie cu amestec chinezesc

de ANCA in Peste, 21 Mai 2009 | 7904 vizualizari

 

Bun-bunutzzzzz:))

 

INGREDIENTE

  • 2 scrumbii proaspete
  • putin unt
  • 200 ml vin alb sec
  • lamaie
  • 1/2 ceapa
  • un pachet de legume congelate amestec chinezesc
  • condimente, sare, piper, cimbru, Pimento
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie cu amestec chinezesc:

Scrumbiile se cresteaza marunt, pentru ca oasele sa se patrunda bine si sa se inmoaie la cuptor.

Intr-un vas yenna uns cu unt, se aseaza pestele, umplut cu felii de lamaie si ceapa taiata jullien, iar de-asupra se mai pun cateva falii de lamaie, fiind un peste gras, greu, in felul asta se atenueaza gustul pregnant. Se introduce la cuptor la 220 grade ptr cca 25 minute. Dupa 15 minute, stropim bine pestele cu vinul alb sec.

Garnitura: intr-o tigaie de teflon, se calesc legumele chinezesti in unt sau ulei de masline, se condimenteza dupa gust, cu sare, piper, cimbru, noi punem si putin sos Pimento sa fie mai spicey:)

Sosul de la peste, se pune peste legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie cu amestec chinezesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plachie de novac