Scrumbie cu amestec chinezesc

de ANCA in Peste, 21 Mai 2009 | 7499 vizualizari

 

Bun-bunutzzzzz:))

 

INGREDIENTE

  • 2 scrumbii proaspete
  • putin unt
  • 200 ml vin alb sec
  • lamaie
  • 1/2 ceapa
  • un pachet de legume congelate amestec chinezesc
  • condimente, sare, piper, cimbru, Pimento
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie cu amestec chinezesc:

Scrumbiile se cresteaza marunt, pentru ca oasele sa se patrunda bine si sa se inmoaie la cuptor.

Intr-un vas yenna uns cu unt, se aseaza pestele, umplut cu felii de lamaie si ceapa taiata jullien, iar de-asupra se mai pun cateva falii de lamaie, fiind un peste gras, greu, in felul asta se atenueaza gustul pregnant. Se introduce la cuptor la 220 grade ptr cca 25 minute. Dupa 15 minute, stropim bine pestele cu vinul alb sec.

Garnitura: intr-o tigaie de teflon, se calesc legumele chinezesti in unt sau ulei de masline, se condimenteza dupa gust, cu sare, piper, cimbru, noi punem si putin sos Pimento sa fie mai spicey:)

Sosul de la peste, se pune peste legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie cu amestec chinezesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor