Semilune cu ricotta si sunca

de esmerandra in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2011 | 4734 vizualizari

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

28.03.2011, 08:03

Cred ca sunt delicioase bine ai venit

aziz 1

28.03.2011, 08:24

MotanLaOale 1

28.03.2011, 08:32

Anamaria7 1

28.03.2011, 08:42

bun venit, esmerandra! semilunele tale sunt grozave!

divainbucatarie 1

28.03.2011, 09:09

elena1988 1

28.03.2011, 09:14

Bun venit!!!

deyutzky 1

28.03.2011, 09:40

esmerandra 1

28.03.2011, 09:53

multumesc mult.... sunt foarte bune si foarte rapide de facut.
trebuie sa ma obisnuiesc cu site-ul... inca nu am inteles cum se aduna galbeni ecc... dar sper sa reusesc sa pun bine retetele...ca doresc o zi cat mai placuta

mamaieelena 1

28.03.2011, 09:58

Lau 1

28.03.2011, 10:13

bine ai benit arata super

Rocsi 1

28.03.2011, 11:14

bine ai venit!!tare frumusele semilunele

Furnicuti 1

28.03.2011, 18:08

foarte buna ideea asta de aperitiv, simplu, rapid si de efect

LUK 1

28.03.2011, 19:19

buna idee

alinutza1983 1

28.03.2011, 22:39

frumusele semilunele! ai folosit forma speciala?( e cea pentru raviolli?) P.S : ai uns cumva cu ou semilunele inainte de a le pune la copt?

kamy 1

28.03.2011, 23:47

bine ai venit bunee chestiile alea si eu fac des

mirela0911 1

29.03.2011, 13:41

Tare bune sunt bun venit!

esmerandra 1

30.03.2011, 00:45

alinutza1983 : da am folosit forma de ravioli dar nu am uns cu ou inainte sa le pun la cuptor

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]