Semi-musaca

de epurasha2bb in Mancaruri cu carne, 16 Oct 2010 | 4255 vizualizari

 

am facut doar o portie mica si a disparut imediat!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 ciuperca mare de tot champignion
  • 1 carnat cabanos
  • 30 g cascaval
  • unt
  • ketchup
  • sare, piper

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semi-musaca:

Am curatat cartofii si i-am pus taiati cuburi la fiert in apa cu sare.Apoi cand intra furculita usor in ei, se scot, se scurg si se pun in tava unsa cu unt.Se zdrobesc usor cu furculita, dar nu de tot, cat sa formeze un strat uniform.Apoi se pun bucatele mici de unt, un praf de sare si piper.Se caleste ciuperca bucatele impreuna cu cabanosul tocat marunt.Apoi se presara deasupra cartofilor in tava si se da la cuptor sa se rumeneasca.Cand e aproape gata adaugam si cascavalul ras si mai lasam putinj sa se rumeneasca.Eu am facut portie mica si in jumatatea cealalta de tava am pus niste aripioare cu ceapa, sare si ulei.A iesit un deliciu.Am servit alaturi de salata verde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Semi-musaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

epurasha2bb 1

18.10.2010, 10:35

multumesc fetelor!

nadina73 1

21.10.2010, 17:09

parca am auzit ca m-ai stigant nu?sau mi se paredar e cu ciuperci si vinnnnnnnnnn

epurasha2bb 1

22.10.2010, 13:34

hei nadina fara tine nu se poate, sa pap singura ciuperci!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]