Shakshuka cu chiftele

de Lau in Mancaruri cu carne, 9 Ian 2020 | 2869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei de masline
  • 150 g ardei
  • 200 g rosii in suc propriu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 150 g rosii chery
  • busuioc(eu am avut congelat)
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 4 oua
  • 500 g chiftele de vita
  • 150 ml supa de pui
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shakshuka cu chiftele:

Intr-o tigaie calim ardeii tocati marunt cu rosiile, adaugam pasta de rosii, rosiile in suc, busuiocul, condimente dupa gust.

Amestecam si adaugam supa de pui, lasam cca 2 min sa fiarba dupa care adaugam chiftelele si lasam sa fiarba 1 min amestecand continuu, facem adancituri cu ajutorul unei linguri,adaugam cate un ou si acoperim tigaia cu un capac.

Lasam sa se gateasca cca 5-7 min pana ce ouale sunt gata.

La final adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shakshuka cu chiftele" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas