Shaorma

de Ubulika in Pui, 26 Iul 2011 | 10262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga lipii gata facute
  • varza
  • ketchup
  • maioneza (ou+ulei)
  • piept de pui sau pulpe dezosate
  • smantana
  • 1 borcanel iaurt danone
  • cartofi prajiti
  • 2 catei usturoi
  • ulei masline
  • mustar
  • boia,piper
  • castraveti murati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pregatim carnea, se spala bine si se pune la marinat intr-un amestec format din: iaurt , 2 catei de usturoi pisati, uleiul de masline, putina zeama de lamaie,piper,boia.Daca aveti condimente de pui se pot pune,eu n`am avut.Se lasa la marinat 4 -5 ore.

Pregatim si maioneza:galbenus de ou+ulei+1 lingura mustar.Cand e gata punem si smantana si amestecam.

Cand carnea a stat destul la marinat,pregatim salata de varza.Taiem varza fideluta si o frecam cu sare.Carnea se curata de sos si se pregateste pe gratar.Prajim si cartofii.Carnea cand e gata se taie fasii subtiri.

Se incalzeste lipia repede pe flacara aragazului,se unge cu ketchup .Asezam la mijloc cartofii,varza si castravetii, lasam jos o parte libera sa se poata indoi la sfarsit.Punem carnea ultima si maioneza.

Am impaturat shaorma..am prins`o jos cu hartie de copt(din lipsa de folie).

 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de pui la lipie ”asubana”