Shaorma cu de toate

de Lau in Mancaruri cu carne, 30 Sep 2020 | 2919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa d eporc
  • boia de ardei dulce
  • ghimbir pudra
  • sare
  • piper
  • turmenic
  • usturoi pudra
  • ulei de masline
  • coriandro
  • Maioneza
  • 2 galbenus fiert
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura mustar
  • zeama de lamaie
  • sare
  • ulei
  • 1 lingura dulceata de ardei
  • 2 linguri smantana
  • usturoi pudra sau 1 catel zdrobit
  • cartofi prajitit
  • salata
  • rosii
  • castraveti murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma cu de toate:

Intr-un bol amestecam condimentele impreuna cu uleiul adaugam carnea de porc(care eu am taiat-o felii ca pentru snitele)am amestecat si am lasat la rece 1 ora.

Adaugam carnea in tava unsa cu ulei si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.(in tava am adaugat 200 g de gusa taiata felii)

Intre timp curatam cartofi si ii prajim(eu am ales sa ii fac la cuptor)

Intr-un bol amestecam galbenusul crud cu cel fiert(sa nu fie foarte fiert pentru ca nu se sfaramiteaza bine)adaugam mustarul,zeama de lamaie si in fir subtire ulei in functie de cata maioneza dorim.

Maioneza am impartito in 3 boluri,am adaugat intr-un bol 2 linguri smantana,usturoi,amestecam pana ce se omogenizeaza,in celalalt bol dulceata de ardei iute,1 lingura smantana.

Ungem o lipie cu maioneza simpla,fasii de carne,cartofii,sos picant si sos de usturoi,salata ruptabucati,castraveti,rosii si rulam cat mai strans.

La capete o strangem cu folie de aluminiu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Wrap ca la tara