Shaorma de casa

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 11653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui 
  • 2 castraveciori 
  • 2 fire ceapa verde
  • o leg ridichi 
  • 2 rosii
  • 8 frunze mici de spanac  
  • 4 lipii  
  • maioneza
  • sare 
  • curry 
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de casa:

Se caleste puiul si ardeiul, taiate fasii intr-o lingura de ulei.

Se taie legumele in felii subtiri,lipia se incalzeste intr-o tigaie neunsa la foc mic.  

Ingredientele se impart in patru  si se umple fiecare lipie .  Se asezoneaza cu maioneza, se ruleaza si se mananca.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ela 1

07.05.2010, 20:27

ce nebunie,tare as mai manca si eu

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:23

si eu, toate ati facut shaorma

Sylvia 1

08.05.2010, 16:29

trebuie sa fac sie u asa pofta mi-ati facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]