Sigara Borek

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 14715 vizualizari

 

Ador patiseria turceasca...astazi mi-a fost pofta de sigara borek un preparat pe care cei ce ajung in Turcia il servesc si apoi nu-l mai uita niciodata...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza ( eu am avut turceasca speciala pentru borek)
  • 1 ou
  • 1/2 legatura patrunjel
  • foi yufka( sau normale de placinta)
  • apa minerala o canita mica( 50 ml)
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sigara Borek:

Aici aveti o reteta originala care m-a inspirat pe mine... 

Branza se amesteca cu patrunjelul tocat marunt, cu oul,  apoi cu apa minerala.

Se intinde foaia se pune branza si se ruleaza...lipind capetele cu putina apa.

Se prajesc in ulei.

Atat de bune!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sigara Borek" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

andreea_angelo 1

19.11.2012, 21:08

Emymyly 1

23.02.2013, 00:45

SUPER CRED CA IESE F BUNA CU SIGURANTA AM SO INCERC

RuxyRux 1

22.01.2014, 19:49

E fabuloasa placinta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu branza si marar