Sirop de catina

de Panacris in Sirop / Compot, 8 Oct 2012 | 7071 vizualizari

 

Laura uite si varinta mea ptr siropul de catina. >:D< Catina este considerata un bun antiinflamator, cicatrizant, antibiotic, astringent, anticancerigen. Ea este indicata si pentru tratarea afectiunilor ficatului, splinei si rinichilor.

 

INGREDIENTE

  • pasta de catina 1000 ml,
  • miere de salcam 1000 ml,
  • tincutura de propolis 20 ml.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de catina:

Pasta de catina, (eu am achizitionat-o de curand de pe site/ul www. fructenaturale.ro), se amesteca energic cu mierea si tinctura de propolis. Se pune in sticle de culoare inchisa si se tin la frigider. Se ia cate un paharel de amestec de catina, dimineata pe stomacul gol. Mai multe informatii despre acest fruct minune gasiti aici http://www.formula-as.ro/2005/698/forma-maxima-19/secretul-iernii-usoare-catina-6617

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de catina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sirop de catina cu miere