Snitel "Alexander"

de Bucataras Medi in Pui, 7 Ian 2013 | 4295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 3 oua
  • faina
  • marar verde
  • cascaval
  • 1 rosie
  • ulei pentru prajit
  • boia dulce/iute(in functie de preferinte)
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel "Alexander":

Spalam pieptii  de pui, ii taiem pe fiecare in jumatate, astfel incat sa rezulte 4 bucati. Batem usor fiecare bucata de carne si apoi condimentam cu sare, piper si boia.

Facem urmatorul amestec: batem  bine ouale cu putina sare, apoi adaugam treptat cate o lingura de faina pana cand obtinem o pasta groasa si omogena. Adaugam marar verde taiat fin si amestecam.

Incingem intr-o tigaie ulei, trecem fiecare bucata de carne prin amestecul de mai sus si prajim la foc potrivit pe ambele parti. Scoatem snitelele gata facute pe un prosop absorbant, dupa care le asezam intr-o tava captusita cu hartie pergament. Acoperim fiecare snitel cu cate o felie de cascaval si cu o felie de rosie. Dam la cuptor si lasam pana cand cascavalul se topeste.

Servim fierbinte alaturi de o garnitura. Noi am preferat un piure de cartofi si dovlecei la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel "Alexander"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]