Snitel de pui vienez

de Bya Ralu in Pui, 19 Ian 2013 | 5937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • faina
  • pesmet
  • 1 ou
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui vienez:

Pieptul de pui nu se taie bucatatele mici,se lasa bucata mai mare,se pune intr-o folie si se bate cu batatorul de snitele.Se asezoneaza cu sare si piper,se da prin faina,prin oul batut bine si prin pesmet.Intr-o tigaie wok punem cateva linguri de ulei si prajim pe ambele parti la foc mic.La fiecare bucata se adauga ulei.Se scot pe o farfurie,pe o hartie ca sa absoarba surplusul de grasime.Se poate servi cu garnitura de cartofi fierti,cartofi prajiti,salata orientala..etc...

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]