Snitel din cotlet de porc, in stil vienez

de Caty in Porc, 30 Aug 2022 | 8993 vizualizari

 

Chiar daca nu este din carne de vita, asa cum este snitelul vienez, familia mea il mananca cu placere 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc
  • 3 oua
  • 2 linguri lapte
  • 100 g faina grau
  • 200 g pesmet
  • Sare, piper negru macinat
  • Oregano am pus eu
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din cotlet de porc, in stil vienez:

Cotletul de porc se spala, se sterge cu servetele absorbante si se taie felii subtiri.

Feliile se bat cu ciocanul de snitele, intre doua folii de plastic, se sareaza, se pune piperul negru macinat si oregano frecat cu degetele ca sa se marunteasca.

Se lasa la frigider 15 minute

Intre timp batem ouale cu lapele si un praf de sare si pregatim doua vase in care punem faina si pesmetul.

Trecem feliile de cotlet  mai intai prin faina, ou si pesmet, apoi le punem in uleiul fierbinte.

Le prajim pe ambele parti la foc mediu pana se rumenesc frumos

Cat timp stau in tigaie la prajit, luam cu lingura din uleiul fiebinte si stropim snitelele. Se va forma o crusta valurita, specifica snitelului vienez

Le servim cu garnitura de cartofi natur, orez, salate sau chiar intr-un sandwich

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din cotlet de porc, in stil vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]