Snitel din piept de puisor

de alinasava in Pui, 13 Noi 2013 | 3351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 100-150 g faina
  • delikat
  • piper
  • sare
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de puisor:

Se spala pieptul de pui, se pune la uscat, apoi se taie fasii dupa marimea dorita, se bat doar pe o parte, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, delikat putin. Apoi se  bat ce doua oua cu putina sare si usturoi tocat f fin. Se trec snitele prin faina si prin oua, apoi se pun la prajit in ulei incins. Se prajesc la foc mic pana la rumenire. Se pot servi cu piure sau diferite salate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de puisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]