Snitel Florentin

de Micutza Luana in Pui, 2 Sep 2013 | 11303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
  • un ou
  • sare piper
  • o lingura apa
  • 100 gr cascaval
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel Florentin:

Pieptul de pui se taie feli subtiri si se bate putin .

Se bat ouale cu sare piper si apa .

Se da fiecare felie pe rand prin faina , ou,  cascaval ras si pesmet , apoi se pune la prajit in uleiul incins .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Florentin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]