Snitel vienez de pui

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2013 | 15518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 3 oua
  • 250 gr pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez de pui:

Pieptul de pui se spala si se taie fasii .Fiecare bucatica de carne se acopera cu folie alimentara si se bate cu ciocanul pentru snitele.Intr-un castron se bat ouale.Se asezoneaza,se adauga condimentele si se amesteca bine.Pesmetul se pune intr-o farfurie intinsa.Se ia fiecare bucata de piept si se da prin ou apoi bine prin pesmet.Se pregateste astfel toata carnea . Intr-o tigaie cu ulei incins se prajesc snitelele pana devin aurii si se scot pe un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]