Snitele

de Ancutsa in Porc, 3 Oct 2016 | 2931 vizualizari

 

Snitelele sunt preferatele mele si le mananc cu placere oricand.

 

INGREDIENTE

  • Cotlet sau pulpa de porc feliata (cam 10 bucati);
  • 2 oua batute bine;
  • 1 tava cu pesmet amestecat cu faina.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele:

Se bat feliile de pulpa de porc cu ciocanelul de snitele, se tavalesc prin ouale batute bine, apoi prin pesmetul amestecat cu faina si se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc.

 Se servesc alaturi de salata de legume.

 

 

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/08/snitele.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]