Snitele de dovlecei

de vickyduta in Mancaruri de legume, 20 Noi 2010 | 31910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 dovlecei
  • delikat, piper, cimbru, oregano
  • ulei pentru prajit
  • 2-3 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de dovlecei:

 

Dovlecei se spala se curata de coaja si apoi se taie feliute cat de cat potrivite, sa nu fie prea groase (ca raman cruzi in mijloc) si nici prea subtiri. Ouale se bat foarte bine cu condimentele, Se amesteca bine si intre timp se pun 2-3 lingurite de faina sa iasa o compozitie potrivita, Fiecare feliuta de dovlecel se da prin compozitia ou, Si se pune in tigaie cu uleiul incins. Se prajesc pe ambele parti pana prind o crusta aurie,
Va doresc pofta buna, si chiar merita incercte.

 

TIPS-URI

1

Sunt foarte bune, daca le serviti cu maioneza sau cu sos de usturoi sunt excelente, atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu dovlecei