Snitele de dovlecei

de vickyduta in Mancaruri de legume, 20 Noi 2010 | 33224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 dovlecei
  • delikat, piper, cimbru, oregano
  • ulei pentru prajit
  • 2-3 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de dovlecei:

 

Dovlecei se spala se curata de coaja si apoi se taie feliute cat de cat potrivite, sa nu fie prea groase (ca raman cruzi in mijloc) si nici prea subtiri. Ouale se bat foarte bine cu condimentele, Se amesteca bine si intre timp se pun 2-3 lingurite de faina sa iasa o compozitie potrivita, Fiecare feliuta de dovlecel se da prin compozitia ou, Si se pune in tigaie cu uleiul incins. Se prajesc pe ambele parti pana prind o crusta aurie,
Va doresc pofta buna, si chiar merita incercte.

 

TIPS-URI

1

Sunt foarte bune, daca le serviti cu maioneza sau cu sos de usturoi sunt excelente, atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]