Snitele de post din soia

de Retete cu Margareta Cismasiu in Mancaruri de post, 1 Mar 2015 | 7150 vizualizari

 

Soia este inlocuitorul carnii in perioada postului. Totodata este consumata cu succes si de vegetarieni. Este recomandat consumul de soia datorita continutului de proteine, fibre si substante nutritive. Snitelele din soia sunt foarte gustoase si se fac foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 6-8 bucati de soia
  • pesmet amestecat cu un pic de susan
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de post din soia:

Bucatile de soia se fierb in apa cu sare. Se scot din apa si se lasa sa se scurga bine. Se dau prin pesmetul amestecat cu susan si se prajesc in ulei incins. Se scot pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de grasime.

Se servesc calde, alaturi de garnitura de cartofi, ciuperci sau orez. Avantajul e ca se pot sevi si reci, ca sandvici de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de post din soia" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

01.03.2015, 10:51

Gherca Daniela 1

02.03.2015, 00:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]