Snitele de pui cu cartofi noi

de Corinuta in Pui, 26 Iun 2010 | 4739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 150 g pesmet
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 kg cartofi noi rosii
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita boia
  • 3 linguri ulei
  • frunze de patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu cartofi noi:

Pieptul de pui se spala, se sterge si se feliaza. Se bate fiecare felie si se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare. Se pregatesc pe doua farfurii faina si pesmetul. Se pune uleiul la incins. Feliile de carne se trec pe rand prin faina, ou si pesmet si se prajesc trei-patru minute pe fiecare parte.

Cartofii se curata si se taie cubulete. Se fierb 15 minute in apa cu sare, apoi se strecoara. In 3 linguri de ulei se pune la calit ceapa taiata cubulete. Cand e sticloasa se adauga boiaua, se opreste focul si se amesteca cu cartofii. Deasupra se presara patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (8)

Ramonaky 1

26.06.2010, 18:12

si pe gustul meufoarte bune5 furcu si de la mine

Dana Cristea - pusikmea 1

26.06.2010, 22:18

si al meu

Corinuta 1

27.06.2010, 12:50

Multumesc Ramo, multumesc Dana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Souvlaki de pui (sau de porc)