Snitele de pui cu parmezan si pesmet

de Bya Ralu in Pui, 20 Iul 2013 | 7642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • 100 g parmezan ras
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu parmezan si pesmet:

Pieptul de pui se feliaza.

Fiecare bucata se pune in folie alimentara pe un fund de lemn si se bat cu batatorul de snitele pe ambele parti.

Se condimenteaza ,se dau prin oul prin faina,prin oul batut bine ,prin parmezan si prin pesmet.

Se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu parmezan si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]