Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb

de Adi in Pui, 25 Iun 2017 | 11213 vizualizari

 

Snitelele sunt preferatele familiei noastre in materie de preparate din carne de pui.
De data aceasta m-am ocupat eu de pregatirea lor si au iesit chiar bune, asa cu crusta crocanta din fulgi de porumb.
 

 

INGREDIENTE

  • 750 g piept de pui dezosat
  • 3 ouă
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • 200 g faina
  • 250 g fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb:

Se amesteca ouale cu mustarul, sare, piper si o lingura de faina, pana se obtine o compozitie omogena.

Se asaza pe un platou faina, iar pe altul, fulgii de porumb usor striviti.

Portiile din piept de pui feliate si presarate cu sare si piper, se trec mai intai prin faina, apoi prin compozitia de oua si la final, prin fulgii de porumb.

Se prajesc in ulei incins, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana se rumenesc bine si devin crocante la exterior.

Se scot apoi pe prosoape de hartie absorbanta.

Se servesc cu legume proaspete, cu mustar, dupa preferintele fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin