Am vazut mai demult ideea cu usturoiul la Merisor.Aceste snitele sunt extrem de fragede si delicioase.
Pieptul de pui l-am spalat bine apoi l-am taiat in bucati potrivite si l-am lasat la zvantat.
L-am condimentat cu sare si piper proaspat macinat si l-am lasat deoparte pana am pregatit usturoiul.
Am curatat cateii de usturoi si i-am pisat bine cu un praf de sare.
Am adaugat treptat ulei si putina apa pentru a se dilua .
Am trecut bucatile de piept prin uleiul aromat cu usturoi si prin faina.
Am scuturat surplusul de faina si le-am lasat putin deoparte.
Am trecut apoi snitele prin ouale batute si la final prin pesmet.
Intr-o tigaie incapatoare am pus ulei la incins (Cam de 2 degete) si am prajit snitele la foc mediu pana s-au rumenit frumos pe ambele parti.
Noi am servit snitelele alaturi de o salata de sezon.