Snitele din piept de pui in crusta de susan

de Adi in Pui, 4 Feb 2018 | 10852 vizualizari

 

Ne plac snitelele de pui tare mult si incercam sa le combinam in mai multe feluri.
Crusta de susan cred ca a fost cea mai buna crusta incercata pana acum.

 

INGREDIENTE

  • 650 g piept de pui
  • 2 oua mari
  • 1 lingura mustar clasic
  • 100 g seminte de susan
  • 100 g faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui in crusta de susan:

Pieptul de pui se feliaza subtire si se presara cu sare si piper pe ambele parti ale feliilor.

Se lasa asa la odihnit, 10-15 minute.

Ouale se amesteca bine cu mustarul si sare si piper dupa gust, pana se omogenizeaza compozitia.

Faina se cerne intr-un bol, iar in altul se pun semintele de susan.

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie antiaderenta si incapatoare.

Feliile din piept de pui se trec mai intai prin faina, apoi prin compozitia de oua cu mustar si la final prin susan.

Se prajesc in uleiul incins, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana sunt bine rumenite.

Se servesc calde cu garnitura preferata, dar sunt bune si reci, ca aperitive, sau luate la pachet in sandvisuri.

Sunt gustoase oricum!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui in crusta de susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gordon bleu cu cascaval afumat