Snitele din piept de pui la cuptor

de mirela0911 in Pui, 16 Feb 2011 | 10229 vizualizari

 

Mai sanatoase si gustoase. Sursa de inspiratie a fost bucataras.ro, am vazut reteta (era cu pulpe) demult, inainte sa ma loghez, nu mai stiu cui ii apartine, dar oricum ii multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 3 lg lapte
  • 6 lg faina
  • sare,piper
  • frunze patrunjel 
  • 50 g cascaval
  • pesemt
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui la cuptor:

Pieptul de pui se feliaza pt. snitele, se sareaza si pipereaza dupa gust.

Ouale se bat bine, se adauga laptele si faina si se amesteca pana iese un aluat mai gros ca cel pt. clatite. Se rade cascavalul pe razatoarea mare, se pune sare si piper dupa gust si patrunjelul tocat marunt.

Snitelele se dau prin acest aluat, apoi prin pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Untul se taie fasiute si se pune printre snitele. Se da la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc in partea de jos, dupa care se intorc pe partea cealalta, se mai pune unt daca e nevoie si se mai lasa cateva minute, avand grija sa nu se arda. 

Se serveste cu garnitura de orice fel sau ca atare. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mirela0911 1

17.02.2011, 19:33

cris multumesc esti tare draguta

mirela0911 1

17.02.2011, 19:36

multumesc tuturor de vizita

Mihaela11_jo 1

17.02.2011, 20:09

Foarte fine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza clujeana