Snitele din pulpa de porc

de Rahela Velicu in Porc, 10 Dec 2017 | 3919 vizualizari

 

Asa fac de fiecare data snitele si ies atat de pufoase si de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 7 oua
  • 100 g faina
  • 350 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din pulpa de porc:

Feliem carnea cat mai subtire si o batem pentru a fi cat mai frageda si mai subtire.

Punem intr-un bol faina amestecata cu piperul, ardei boia si sare, in alt bol batem ouale bine, iar in alt bol punem grisul. 

Punem uleiul la incins in tigaie.

Fiecare felie de carne o trecem prin faina, ou, pesmet, ou si o prajim in ulei incins.

Scoatem snitelele pe servet pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

TIPS-URI

1

Carnea se da prin faina, ou, pesmet, iarasi ou, fiti fara grija se va praji bine si nu va ramane cruda.

2

Uleiul trebuie sa fie incins bine cand punem snitelele la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc cu pesmet