Snitele Godina umplute si piure de mazare

de Adrian2016 in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2016 | 4171 vizualizari

 

O reteta simpla pe care o pate face orice barbat,chiar si politistul Godina.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de mazare conserva
  • 6 felii de carne
  • 250 gr de ciuperci conserva
  • 100 gr de cascaval
  • 200 gr de salam
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele Godina umplute si piure de mazare:

      Fiecare felie de carne am batut-o bine,am sarat-o,piperat si am um umplut-o dupa cum urmeaza:pe jumatatea fiecarui snitel batut am pus o felie de salam,una de cascaval si cateva ciuperci,cealalta jumatate am adus-o peste cea umpluta si am prins snitelu cu cate 2 scobitori pentru a nu iesi umplutura la prajit.

       Fiecare bucata o trecem prin faina si ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei incins.

       Separat am pregatit piureul de mazare.Intr-o cratita mai mica am calit cele 2 cepe taiate cubulete,cand s-a inmuiat ceapa am adaugat mazarea si completam cu apa pana o acoperim.Condimentam cu sare si piper. Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand lichidul scade. Dupa ce a fiert mazarea si s-a racit putin o punem in blender si o facem pasta.

        Servim snitelele umplute alaturi de piureul de mazare si muratura.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Cand facem piureul de mazare , pentru aroma putem adauga ce dorim,de preferat ar fii o legatura de marar verde.

2

Daca vreti sa fie mai cremos puteti pune doua linguri de smantana cand il blenduiti.

3

Snitelele trebuie scoase pe o farfurie pe care se pune un prosop de hartie ca sa absoarba surplusul de ulei.Cand sau mai racit putin nu uitati sa scoateti scobitorile.Umplutura o face fiecare dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele Godina umplute si piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii si usturoi servit cu mamaliguta