Snitele picante din piept de pui

de Tabita _ in Pui, 26 Mar 2014 | 11557 vizualizari

 

Am fost cucerita de gustul acestor snitele + mujdeiul. Pentru ca nu am avut oregano, am pus alte condimente. Gustul a fost demential! Multumesc Merisor pentru minunata reteta. :-*

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1/2 capatana usturoi
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • ulei pt prajit si pentru mujdei
  • un praf ghimbir
  • un praf ienibahar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele picante din piept de pui:

Se spala carnea. Se portioneaza in felii subtiri. Se presara sare.

Rosia se descojeste. Se da prin robot.

Se curata usturoiul. Se piseaza si se amesteca cu sare, piper, ghimbir, ienibahar, ulei si cu rosia.

Se bat ouale, se presara putina sare si 3/4 din faina si se amesteca bine. Se subtiaza cu lapte.

Restul de faina il punem pe un platou.

Trecem feliile de snitel prin amestecul cu usturoi, prin faina, apoi prin ou si le asezam in ulei incins in tigaie.

Se prajesc pe ambele parti.

Se aseaza pe un servet de bucatarie pentru a  absorbi excesul de ulei.

Amestecul de usturoi ce ramane se va folosi la servire ca mujdei.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cald sau rece, acasa sau la pachet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele picante din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitzel din piept de pui marinat in iaurt - Gust si savoare intr-o reteta simpla