Snitelu' Voinicului

de Zamfira in Pui, 29 Iul 2012 | 3289 vizualizari

 

Un snitel cu bacon, usturoi, putin picant si foarte crocant. Este snitelul meu preferat, spe sa va placa. Voinicului??? DA!!! ...pentru ca e destul de consistent si hranitor!!! Pofta buna!!!

 

INGREDIENTE

  • 5 felii piept de pui
  • 5 felii bacon
  • usturoi pisat
  • 2-3 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • condimente pentru carne
  • boia dulce si chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitelu' Voinicului:

Pregatim pieptul  de pui pentru snitele (spalat, ster si batut). Condimentam carnea cu: curry, busuioc, oregano, maghiran, sare, piper. Asezam feliile de bacon peste carnea de pui, in ambele capete fixam baconul cu scobitoare.

Batem ouale si le amestecam cu usturoiul pisat si 2-3 linguri faina. Amestecul trebuie sa fie putin mai consistent decat cel pentru clatite.

Trecem feliile de carne cu baicon prin amestecul de oua, apoi prin pesmet.

Asezam snitelele pe hartie de copt intr-o tava, deasupre presaram chily si stropim cu ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitelu' Voinicului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui a la Toscana