Somon cu cartofi la aburi

de laura_n in Somon, 4 Aug 2012 | 8952 vizualizari

 

Mie mi se pare mancarea perfecta, peste si cartofi gatiti la aburi .O modalitate excelenta de a gati, nu trebuie sa stai de ea, isi pastreaza proprietatile si este sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 file somon
  • 3-4 cartofei
  • un cub unt
  • lamaie
  • patrunjel
  • sare
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu cartofi la aburi:

Se spala si se curata pestele. Cartofii se curata si se spala.

In vasul de gatit (sau la cuptor) se asaza fileul, cartofii intregi si se presara putina sare . Eu ii programez la 30 min.

Dupa ce s-au facut, crestez cartofii pe mjloc si pun un cubulet de unt si putina sare in interior. Presaram putin oregano peste cartofei.

Pestele il stropesc cu zeama de lamaie.

Patrunjelul se poate toca si presara deasupra.

O varianta poate mai putin gustoasa, dar cu siguranta mai sanatoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu cartofi la aburi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu capere