Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti

de Satisfyyourcravings in Somon, 31 Mai 2016 | 4237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file somon, fara oase, cu piele
  • sare
  • piper
  • 1 legatura sparanghel
  • 1/2 bulb fenicul
  • 1/2 castravete
  • 1 morcov
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din orez
  • ulei de masline
  • orez brun, gatit, pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Se ung somonul si sparanghelul cu ulei de masline si se presara cu sare si piper. Se aseza intr-o tava nu foarte mare si se coc 10-15 minute. 

Cu ajutorul unei mandoline, se feliaza feniculul foarte fin. Cu ajutorul unui peeler, se taie fasii lungi de castravete si morcovi. Se adauga toate intr-un bol. 

Separat se amesteca 2 linguri de ulei de masline extra virgin cu sare, piper si o lingura de otet din orez. 

Se amesteca salata cu dressingul si se serveste cu sparanghel, somon si orez brun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

AndrutzaP 1

01.06.2016, 09:39

arata foarte bine si sigur este gustossss

-Licurici- 1

01.06.2016, 09:44

Super bun!

Satisfyyourcravings 1

01.06.2016, 22:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu garnitura de spanac