Somon umplut cu crema de branza

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2010 | 6933 vizualizari

COMENTARII (24)

epurasha2bb 1

28.07.2010, 16:05

nu pot decat sa dau 5 furculite si sa salivez intruna!

silvi0ara 1

28.07.2010, 16:08

Minunat.Ce mai conteaza daca cutitul nu este foarte ascutit.

Ina 1

28.07.2010, 17:17

sa puna sefu' un ascutitor de cutite la camara

Bucataras Medi 1

28.07.2010, 18:32

Sylvia, excelent......................

Sylvia 1

28.07.2010, 19:04

Roberta ma bucur ca iti place

Sylvia 1

28.07.2010, 19:04

Silvioara multumesc de laude si indulgenta

Sylvia 1

28.07.2010, 19:05

Ina chiar asa lasa ca am vazut in ceva oferta la magazin si imi iau saptamana viitoare , ce sa fac daca nu am barbat care sa imi ascuteasca cutitele

Sylvia 1

28.07.2010, 19:05

Medi multumesc ar merge un pahar de champanie ca in poza ta langa

nadina73 1

28.07.2010, 19:24

am facut si eu terina de somon,e grozav de bun super 5 furcu

yafa 1

28.07.2010, 19:34

Foarte fain Silvia, ai incercat si reteta cu frisca citronata?

Sylvia 1

28.07.2010, 19:38

Nadina am vazut-o si la tine , ai facut o compozitie mai complicata, ti-am laudat-o eu fac cu iaurt gras stors si verdeturi .

Sylvia 1

28.07.2010, 19:38

Yafa nuuuu am incercat ce zici tu acolo ? Te rog mai multe detalii

ela 1

28.07.2010, 20:37

yafa 1

28.07.2010, 20:41

Pe aceeasi baza, faci o frisca sarata in care pui coaja de lamaie fin rasa, un firicel de zeama si bucatele taiate de somon. Poti daca vrei sa fie mai aspectoasa si un pic de gelatina. Umpli butoaise individuale de somon si dai la rece. La iesirea din frigo decorezi cu un pic de frisca ramasa si marar

Corinuta 1

28.07.2010, 21:37

5 furcu!

Sylvia 1

28.07.2010, 22:05

Yafa multumesc de reteta suna tare bine si eu fac o spuma de branza cu frisca sarata si iaurt chiar o sa pun reteta . O sa testez cu prima ocazie reteta ta, ca imi place mult combinatia de arome .

Sylvia 1

28.07.2010, 22:05

Corina merci

Teo 1

28.07.2010, 22:40

dupa atatea pareri, chiar maine as incerca; imi place !

gaby_duceag 1

28.07.2010, 22:43

SI EU, CAM TARZIU DA' UITE-MA

ela 1

28.07.2010, 22:45

a aparut si ce a mai ramas din Gaby....

Ioana 1

29.07.2010, 00:24

Un aperitiv delicios ! Cred ca pot sa-l incerc si eu

ela 1

29.07.2010, 00:25

ela 1

29.07.2010, 00:31

Ioana ai scris altceva mai devreme

ionix 1

29.07.2010, 10:06

pe gustul meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de branza