Soricei deliciosi

de Oana in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2009 | 75921 vizualizari

 

Iata un mod atractiv de prezentare pentru ouale umplute! Copiii vor fi incantati!

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • o cutie mica de pateu de pui
  • o lingurita cu mustar dijon
  • o legatura cu marar
  • sare
  • piper
  • ridichi, ceapa verde si masline pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soricei deliciosi:

Ouale se fierb vreo 10 minute. Apoi se trec prin jet d eapa rece si se curata de coaja. Se taie pe jumatate si se scoate cu grija galbenusul.

Se amesteca pateul de pui cu toate galbenusurile, se adauga mustarul, mararul tocat foarte fin si se condimenteaza dupa gust. Se formeaza o pasta omogena cu care se umplu apoi ouale.

Partea migaloasa este ornatul! Deja dupa cativa soricei imi venea sa fug din bucatarie :) Si eu am rabdare!! Asa ca trebuie sa va inarmati cu mult calm cand incepeti sa implantati ochi si nasuri si mustati :))

Pregatim pe o farfurioara rondele foarte fine de ridichi, taiate apoi pe jumatate, punctulete de masline si betisoare din cozi de ceapa verde si incepem implaturile.

Crestam spre varful ascutit al oului in locul unde asezam urechile. Cu varful unui cutit prestam mici cruciulite in locul unde asezam ochii si nasul. Apoi infigem bland coada si mustatile :)

Sunt deliciosi si foarte de efect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Soricei deliciosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute