Soricei-oua umplute

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2010 | 10613 vizualizari

 

am vazut la gaby mai de mult soriceii astia si mi-au ramas gandul la ei :D :))

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 2 linguri pateu
  • o lingurita maioneza
  • o lingura branza proaspata
  •  marar
  • sare
  • piper
  • castraveti, cozi de ceapa verde si masline pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soricei-oua umplute:

Fierbem ouale aproximativ 10-15 minute, dupa care le lasam la racit, le decojim cu grija, le taiem pe jumatate, scoatem galbenusurile.

Facem un amestec din galbenusuri, pateu, branzica, maioneza, marar, sare si piper.

Umplem jumatatile de ou cu aceasta compozitie si le punem cu umputura in jos.

Din castraveti formam urechile, din ceapa formam coditele, din masline ochii si nasul.

Eu de mustati am uitat si unii din ei au ramas saracii si chiori ca n-am mai avut timp sa-i migalesc pe toti.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Soricei-oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Dana Cristea - pusikmea 1

05.07.2010, 13:36

fetelor va multumesc frums pt aprecieri

epurasha2bb 1

11.07.2010, 00:33

ce dragalasi sunt si ce frumos ai asezat masa, foarte imbietor! eu vreau sa ma fac musafir!

Cris2711 1

20.07.2011, 16:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca si branza