sos de ardei cu ciuperci

de iry-gabriela in Sosuri, 25 Ian 2012 | 6147 vizualizari

 

...in general aceasta reteta se face din gogosari,dar din lipsa de gogosari este bun si cu ardei......acest sos il poti folosi si ca garnitura la fripturi dar si ca mancare pentru zilele de post peste un pilaf sau piure de cartofi!

 

INGREDIENTE

  • 4 kg ardei si rosii si verzi,
  • 400 ml ulei,
  • 400 ml otet,
  • 500 gr zahar,
  • un borcan de bulion de 400 gr,
  • 5 linguri mustar,
  • 2 kg de ciuperci,
  • sare si piper boabe.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA sos de ardei cu ciuperci:

Se iau ardeii si se curata, apoi se spala si se taie fidelute.   

Intr-o oala de tuci se pune uleiul, otetul, zaharul si piperul boabe la fiert . Cand a dat in clocot se adauga ardeii si se lasa la fiert pana sunt pe jumatate fierti.   

Separat se curata ciupercile si se spala si apoi se oparesc, dupa care se strecoara de apa si se taie cubulete.    Ciupercile astfel taiate se adauga peste ardei , dupa care se adauga bulionul si apoi mustarul. Se lasa la fiert pana se leaga, formandu-se ca un sos. Dupa gust se adauga sare.  

Pofta buna la sos!

Daca ti-a placut reteta noastra "sos de ardei cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (4)

Rocsi 1

25.01.2012, 22:34

faina reteta!!

MotanLaOale 1

25.01.2012, 23:20

Lau 1

26.01.2012, 10:12

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]