Sos de hrean

de alinutzika in Sosuri, 2 Oct 2012 | 18342 vizualizari

 

Nu stiu daca ati mancat vreodata -facut de casa bineinteles, nu cumparat, ca nu se compara gustul... Daca nu ati mancat pana acum, e timpul... Hrean gasiti si in gradina mea si la piata...:)))
Merge perfect langa o fripturica, sau carnaciori, cartofi pai, etc.

 

INGREDIENTE

  • hrean proaspat
  • smantana
  • cateva picaturi de otet
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean:

Hreanul se spala bine si se curata. Treaba asta e mai grea. Apoi urmeaza si mai greu...:)) Macinatul hreanului. Eu l-am macinat bine la robot si am scapat mai usor. Puteti sa-l macinati cu masina de tocat sau sa-l radeti pe razatoarea mica. Daca sunteti cam stresati, cu ocazia asta va si eliberati putin..:))) Pentru ca piscaaaaaaa.....Ceapa e zero!!! Amestecati apoi hreanul ras cu celeleate ingrediente, dupa gust, si gata! Pastrati-l la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

04.10.2012, 19:24

Super si eu fac mereu, insa inlocuiesc smantana cu iaurt...si uneori amestec cu sfecla...arata deosebit!

alinutzika 1

06.10.2012, 14:40

multumesc, Ruxy

Panacris 1

08.10.2012, 18:04

E nelipsit din frigider, in orice anotimp.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]