Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bya Ralu in Pt. carne, 23 Feb 2016 | 21415 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: sos de mustar, retete Pt. carne
Ceapa se da pe razatoarea mare si se pune cu ulei de masline la calit.
Se pune vinul alb si se lasa pana scade zeama.
Se adauga mustarul si smantana si condimentele dupa gust.
Se serveste cu carne de porc.
de Constelatialeu 9
de katty 7
de Doinavar 1
de anca_rm 5
Catalina L 1
Bya Ralu 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:51
de Panacris 9
ieri la 14:48
ieri la 10:44
de bucatarasa 1
pe 19.11 la 20:43
pe 19.11 la 20:36
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!