Sos de patrunjel

de Panacris in Sosuri, 21 Apr 2020 | 6017 vizualizari

 

Recunosc că pentru sosul ăsta e vinovată Nico ;) m-a uns pe suflet și papilele gustative;)
L-am degustat și savurat când a fost alături de mine, la vernisajul, Panacris,  Culoare și savoare, susținut de Zepter ;)
Dacă mi-a rămas pe retină și în papilele gustative, a trebuit să-l prepar.
Mno, acum i-a venit momentul. Un sos simplu, dar tare proaspăt și aromat!;)
 
 L-am savurat alături de o supă cremă din legume. Tare bine a completat gustul. Mulțumesc Nico! ;) 

 

INGREDIENTE

  • Pătrunjel proaspăt 1 legătură,
  • Ulei de măsline 3 linguri,
  • Zeamă de lămâie cca. 50 ml.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de patrunjel:

Firele de pătrunjel se toacă mărunt, cât se poate, manual. Dacă aveți vreun blender prin zonă, vă ușurați mult munca. Apoi adăugați zeama de lămâie și uleiul de măsline, amestecați până ce se obține un sos omogen și serviți cu preparatele preferate, în special supe crème sau piureuri din legume.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos minunat - pentru marinat carne dupa model ardelenesc